Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! | Gratis retourneren
Close
Zaanstraat 112, 7417 WP, Deventer, Overijssel
Ma t/m Za: 09.00 uur - 17.00 uur | Gratis verzending vanaf €40 (NL)

Ruilen of Retourneren binnen 30 dagen na ontvangst

Je hebt het recht om binnen een termijn van 30 dagen zonder reden het product te retourneren. De herroepingstermijn verstrijkt 30 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het/de product(en) fysiek in bezit krijgt. Om het/de product(en) te retourneren, moet je ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post of e-mail) op de hoogte stellen. Hiervoor kun je gebruikmaken van (bij voorkeur) het retourformulier. Je retouraanvraag is geldig als deze binnen de termijn van 30 dagen is verzonden.

Zodra er iets mis is gegaan met je zending en je niet het juiste product hebt ontvangen dan kun je ook een e-mail sturen naar de klantenservice voor een nog snellere afhandeling.

Retourzendingen worden geaccepteerd als het product onbeschadigd en ongebruikt is. Je gebruikt het product slechts in die mate die noodzakelijk is om te kunnen beoordelen of je het product wenst te behouden.
Stuur het product inclusief alle toebehoren binnen 30 dagen naar ons terug, vergezeld met het retourformulier en eventueel de originele factuur/pakbon. Verzend het product in een deugdelijke verzendverpakking.

Kortom: Het product kan alleen ongebruikt en, indien mogelijk, in originele verpakking geretourneerd worden. Het product moet wederom geschikt zijn om door ons opnieuw te worden verkocht.

Je kunt hier het retourformulier downloaden om bij je retour zending te voegen.

Indien je de retourzending vooraf bij ons aanmeldt (per mail of telefonisch), ontvang je van ons een verzendlabel van PostNL voor retour sturen. Alleen op deze manier zijn de kosten van retour sturen gratis voor de klant.
Als je kiest voor een duurdere retourmethode dan de goedkoopste standaardmethode, hoeven wij de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.
Je kunt het beste producten retourneren zoals je deze ook ontvangen hebt.

Crediteren

Wij vergoeden alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door ons in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument de herroeping aan ons meldt. Wij wachten met terugbetalen tot het product is retour ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. In de meeste gevallen gebruiken wij voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Kantoor- en retouradres:

ZaciaToys
t.a.v. Retouren
Zaanstraat 112
7417WP, Deventer, Overijssel