Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis! | Gratis retourneren
Close
Zaanstraat 112, 7417 WP, Deventer, Overijssel
Ma t/m Za: 09.00 uur - 17.00 uur | Gratis verzending vanaf €40 (NL)

Betaalmethoden

ZaciaToys staat voor leuk educatief speelgoed en is onderdeel van Quality Lifestyle Goods.

Wij hebben alles op voorraad en verzenden binnen 24 uur.
Kortom, een betrouwbaar speelgoed webwinkel met snelle levering.

Je kiest zelf voor één van de volgende betaalmethoden tijdens het bestellen.

Mollie Payments

Mollie is een payment service provider en specialist in online betaaloplossingen voor webshops. Via Mollie kun je veilig en snel gebruik maken van een aantal Nederlandse als ook buitenlandse online betaalmethoden. Zoals iDEAL, Bankoverschrijving, VISA, MasterCard, Maestro, Klarna achteraf betalen, PayPal en het Belgische Bancontact.

Met iDEAL kun je vertrouwd, veilig en gemakkelijk je online aankopen afrekenen. Je rekent af in je vertrouwde betaalomgeving op internet, met de specifieke beveiligingsmethoden van je eigen bank. Als je internetbankiert kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je daarvoor hoeft aan te melden. iDEAL werkt alleen voor klanten met een Nederlandse bankrekening.

Bankoverschrijving

Als u liever niet via de website wilt betalen maar het bedrag wilt overschrijven, kunt u ons een e-mail sturen. Als u vermeldt welke producten u wilt bestellen, sturen wij u het totaalbedrag en de betalingskenmerken. Als u het bedrag dan heeft overgeboekt, kunt u ons daarover een e-mail sturen. Wanneer wij het bedrag binnen hebben, zetten we uw bestelling in gang. Indien u wilt dat de bestelling wordt opgestuurd, kunt u uw adres vermelden.